Tømrer i København | Kontakt OB Tømrerentreprise

Utæt tag?

Et utæt tag er ikke noget at spøge med. Hvis du har et utæt tag, betyder det nemlig, at der kommer vand ind steder, hvor det slet ikke har noget at gøre. Dermed kan et utæt tag, der får lov at passe sig selv, i løbet at kort tid udvikle sig fra en mindre reparation til omfattende renovering af huset.

Ring på 40 71 98 52 for at få lukket hullet og få en fagmand på opgaven

Vi ved at et utæt tag ikke er noget at spøge med, derfor rykker vi hurtigt ud når du giver os besked om at dit tag er utæt. Først dækker vi af og så foreslår vi en reparation.

OB Tømrerentreprise har lang erfaring med at reparere utætte tage, og vi laver altid en konkret vurdering af behovet for reparation. Et utæt tag kan nemlig skyldes mange årsager, og arbejdet kan være meget begrænset, hvis det bliver sat i gang i tide. Kontakt OB Tømrerentreprise for et uforpligtende tilbud – vi kommer til tiden, leverer til tiden og har kun faglærte medarbejdere ansat.

Vent ikke til vi ringer til dig, når der trænger vand ind igennem taget er det vigtigt at du kontakter os på 40 71 98 52, så din skade ikke udvikler sig. Det gælder både hvis lækken er lille og hvis den skyldes en større skade på taget.

 

 

Gammelt tag, klar til en kærlig hånd

Tagrenovering

Tag under konstruktion

Tagrenovering

Flot nyt tag

Tagrenovering