Tømrer i København | Kontakt OB Tømrerentreprise

Tilbygning på sommerhuset, udført af professionelle

Lad os hjælpe dig, når du har lagt planerne, med din nye tilbygning på sommerhuset. OB Tømrerentreprise er professionelle håndværkere sørger for at du får en god tilbygning på sommerhuset, der bliver stående. Du bestemmer hvad du vil have lavet. Vi sætter en ære i at levere til tiden og naturligvis til den aftalte pris.

Alt arbejde udført af OB Tømrerentreprise er sikret med Dansk Håndværks Garantiordning, uden ekstra udgift for dig.

Du kan se et eksempel på en tilbygning vi har lavet, i bunden af denne side, samt se eksempler på vores øvrige arbejde under Udført arbejde i topmenuen.

Lad os tage en snak om din tilbygning, på sommerhuset

Skal du have hjælp til de sidste detaljer, såsom det bedste træ til opgaven, og ønsker du samtidigt et godt uforpligtende tilbud på din tilbygning, så kontakt os. Vi kan også hjælpe dig med at kontakte rådgivende ingeniører, som blandt andet kan sikre at tilbygningen er lovlig, samt andre seriøse håndværkere. På den måde sikres du at den kommende tilbygning på sommerhuset bliver klar til tiden og de aftalte priser. Inspiration til tilbygningen kan eksempelvis findes her.

Lad ikke drømmen om en tilbygning på sommerhuset forblive en drøm. Under Bestil tilbud kan du sende os en besked, men du kan også nøjes med at anvende formularen i højre side og bestille et opkald.

 

En af de tilbygninger OB Tømrerentreprise har stået bag

Tilbygning på et sommerhus lavet af OB Tømrerentreprise Samme tilbygning på sommerhuset, anden vinkel