Tømrer i København | Kontakt OB Tømrerentreprise

Tagreparation, udført af professionelle danske håndværkere

Hvis taget lækker, det er tid til at skifte tagbelægning, eller du har behov for andre former for tagreparation på dit hus, er OB Tømrerentreprise de rigtige at tilkalde. Ring 40 71 98 52 nu for at kontakte OB Tømrerentreprise.

Vi har mange års erfaring indenfor tagreparation og rykker hurtigt ud med afdækning, så skaden kan begrænses mest muligt. Når afdækningen er på plads vil vi præsentere dig for en plan for at løse dine problemer. Vores mål er at lave en løsning du kan være tilfreds med, som samtidig holder, så du husker os næste gang du tænker på tømrer eller snedkerarbejde.

En tagreparation er et arbejde, der skal påbegyndes hurtigt og holde mange år frem

Det kræver en professionel håndværker at lave en ordentlig og holdbar løsning, når der er behov for en tagreparation. Så undgår du en situation som den beskrevet her.

Alt for mange har hørt om folk, der har fået en tagreparation eller et andet stykke arbejde udført, hvor de er utilfredse med kvaliteten eller det firma, de har bestilt til arbejdet. Det sker ikke, når du får lavet en tagreparation hos OB Tømrerentreprise. Vi vælger altid de materialer, der lever op til de højeste kvalitetskrav, og som er gennemprøvede i praksis. Derudover er vores ansatte er altid faglærte og betalt efter overenskomsterne, og ikke mindst garanterer vi, at din tagreparation bliver udført indenfor den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vent ikke for længe, hvis du ved at taget kræver en professionel hånd. Vi ønsker tilfredse kunder og det er et mål der er væsentligt lettere at nå, hvis skaden begrænses og prisen er derefter.

Hvis taget er utæt bør du med det samme kontakte os ved at ringe 40 71 98 52, hvis det blot ser slidt ud eller du har styr på situationen kan du nøjes med at bestille et opkald eller sende en besked.

 

Gammelt tag, klar til en kærlig hånd

Tag klar til en tagreparation

Tag under konstruktion

Vores tagreperation blev, i samarbejde med kunden aftalt til at være et nyt overtag

Flot nyt tag

Flot nyt tag efter vores tagreparation