Tømrer i København | Kontakt OB Tømrerentreprise

Tagrenovering, hvor kvaliteten er i orden

Tagrenovering er en stor investering. Derfor bør du sikre dig at den håndværker du vælger, til opgaven, kan lave en løsning der holder. Fejl i procedurer og forkert materialevalg kan hurtigt gøre et billigt tilbud til det dyreste.

Med OB Tømrerentreprise får du ikke kun en erfaren håndværker, der er specialiseret i tagarbejde, men arbejdet dækkes også af Dansk Håndværks Garantiordning.

Alligevel er vi sjældent væsentligt dyrere end vores konkurrenter. Vores arbejdserfaring  og procedurer gør nemlig at vi typisk kan løse opgaven hurtigere, end en person der ikke har den store erfaring med tagarbejde.

Tagrenovering, med aftaler der holder

Vores store erfaring bruges også når vi skal lave en tidsplan for din tagrenovering. Hvis vi lover noget, så er det noget vi holder. Vi har naturligvis også styr på byggekrav og de øvrige regler der kan komme i spil ved en tagrenovering, så du får den løsning der bedst passer til din situation og dine ønsker.  At vi møder til tiden er en selvfølge, som du bør kunne forvente af en god håndværker.

Hvis du skal have udført andre opgaver, end din tagrenovering, hjælper vi gerne. Vi udfører selv alt i tømrer og snedkerarbejde og hvis der er behov for andre typer håndværkere kan vi hjælpe dig til at finde en der passer til netop din opgave.

Bestil et opkald, ved at bruge boksen i siden, eller ved at skrive en besked under menupunktet Bestil tilbud.

 

Gammelt tag, klar til en kærlig hånd

Tagrenovering

Tag under konstruktion

Tagrenovering

Flot nyt tag

Tagrenovering