Tømrer i København | Kontakt OB Tømrerentreprise

Tagarbejde skal udføres af kvalificerede fagfolk

Hvis du skal have udført tagarbejde på et udhus, en villa eller en etageejendom, er det naturligvis et stykke arbejde du ønsker lavet så det holder i mange år.

Desværre oplever alt for mange, at en løsning de fik lavet for få år siden ikke holder i længden. Som regel er det fordi de har hyret håndværkere på prisen og ikke på deres erfaring med tagarbejde. Det har vi ofte set resultatet af når vi er blevet hyret til at rette fejlene.

Vi har alt for ofte set at der er anvendt forkerte materialer og arbejdsprocesser i forbindelse med opgaven, for at holde udgifterne lave. Det samme har Bolius.

Med OB tømrerentreprise får du en dansk håndværker med garanti

OB Tømrerentreprise har vi mange års erfaring i alle former for tagarbejde. Derudover er vores arbejde dækket af Dansk Håndværks Garantiordning, en ekstra sikkerhed, uden ekstra omkostninger for dig.

Vi ved hvordan dit tag skal behandles og hvilke materialer, samt procedurer, der er de rigtige til at løse netop den opgave du giver os. Det betyder også at du får en håndværker, der kommer og bliver færdig til tiden. Endelig betyder det at arbejdet bliver gjort rigtigt fra begyndelsen og derfor kun skal udføres og betales en gang.

Herunder kan du se en af de mange tagopgaver vi har løst i årenes løb. Vi reparerer gerne dit utætte tag, retter op på andre håndværkeres fejl og renoverer tag der bare trænger til en professionel hånd.

Bestil et opkald med formularen i siden eller skriv en besked på Bestil tilbud siden.
Gammelt tag, klar til en kærlig hånd

Taget trænger til en gang tagarbejde

Tag under konstruktion

Tagarbejdet består, i denne omgang, af et nyt overtag

Flot nyt tag

Det færdige tag efter vores tagarbejde